oluk spolja pod

Otapanje snega i leda iz oluka je način sačuvate protočnost istih i sprečite da usled niskih temperatura dođe do prodiranja leda u unutrašnjost objekta i na taj način Vam pričini znatnu materijalnu štetu….

Otapanje snega i leda sa spoljnih površina, staza, stepeništa, garažnih prilaza, pešačkih prilaza… predstavlja odlično rešenje kada su u pitanju kako poslovni objekti tako i stambene jedinice…. Električno podno grejanje je niskotemperaturno grejanje, gde je iskorišćen princip upotrebe grejnog tela velike površine i niske temperature….
hladnjača plastenici cevi
Zaštita podova hladnjača od zamrzavanja je jedan od najvažnijih poslova prilikom izgradnje ili rekonstrukcije hladnjača. Na ovaj način obezbeđujemo sigurnost u radu hladnjače i nastanak ogromnih štetea kako na samom objektu hladnjače tako i štere koje mogu nastati njihovim nefunkcionisanjem kada je to najbitnije…. Zagrevanje korenog sistema je veoma važno za napredovanje biljaka, pogotovo kada su u pitanju rasadi biljaka…. Prateće grejanje cevnih sistema omogućava zadržavanje tj. obezbeđivanje protočnosti u hidrantskim mrežama, sprinkler mrežama, mrežama otpadnih vode, mazuta mreža, rezervoara….